Vyhlášení výsledků "Branného dne s MP Žebrák"

29.6.2023 Mgr. Pavel Vladyka

Po úspěšném a plném dobrodružství se dostavil čas vyhlásit výsledky akce Branný den s městskou policií Žebrák. Tato akce přinesla dětem nejen zábavu, ale také možnost plnit různé sportovní úkoly a prozkoumávat dovednosti spojené s bezpečností.

Děti se zapojily do různých sportovních aktivit, které byly součástí Branného dne. Plnily různé úkoly, které zahrnovaly například překonávání překážek, závody v běhu, hry na kooperaci a další soutěže. Tímto způsobem si rozvíjely svou fyzickou kondici a týmovou spolupráci, zatímco se učily důležité dovednosti v oblasti bezpečnosti.

Po ukončení aktivit a spočítání bodových hodnocení přišel okamžik slavnostního vyhlášení výsledků. Děti byly odměněny za své úsilí, odvahu a dovednosti, které prokázaly během akce. Byly oceněny diplomy a sladkostmi za jejich skvělý výkon a zapojení.

Vyhlášení výsledků akce Branný den s městskou policií Žebrák bylo nejen slavnostním okamžikem, ale také příležitostí pro děti, aby se cítily hrdé na své úspěchy a pokroky. Tato akce jim umožnila spojit zábavu, pohyb a vzdělávání v oblasti bezpečnosti do jednoho nezapomenutelného dne.